بسیاری از افراد به دلیل خاصیت زیاد هویج اقدام به پخت و استفاده ی ان می کنند. هویج پخته شیرین فانتزی می تواند در رشد کودکان بسیار موثر باشد. همچنین ایجاد شکل های زیبا و فانتزی می تواند آن ها را در خوردن هویج پخته، تشویق کند.
خرید و فروش هویج پخته
می توان هویج را یکی از پرمصرف ترین صیفی جات در جهان معرفی کرد که به صورت های مختلف مانند خام یا پخته مصرف می شود.
از هویج برای تهیه ی انواع مربا، سالاد، آب هویج و انواع غذاهای دیگر استفاده می شود، بنابراین می توان نتیجه گرفت که میزان تقاضای این محصول در بازار بسیار زیاد است و افراد زیادی به دنبال خرید هویج به صورت عمده و خرده می باشند.
همچنین در چند سال اخیر به دلیل پیشرفت ایران در زمینه تولید و صادرات بازار این محصول رونق یافته است. در سال های اخیر ایران به کشور های زیادی مانند ارمنستان،عمان و ترکیه صادرات داشته است.
هویج به دلیل داشتن خواص و ارزش غذایی بالا، باعث شده تا استفاده از آن برای درمان بسیاری از بیماری ها توصیه شود،به همین دلیل افزایش میزان فروش هویج در بازار افزایش یافته است.
مصرف هویج پخته تاثیر مثبتی در گرفتن آب اضافه روده ها و در نتیجه رفع اسهال دارد. هویج دارای ویتامین K می باشد، این ویتامین نقش موثری در لخته شدن خون در بدن دارد.
همچنین اگر می خواهید پوکی استخوان نگیرید ویتامین هویج پخته مصرف کنید.
طبق تحقیقات انجام شده کسانی که بیش از شش هویج در هفته میل می کنند کمتر دچار سکته مغزی می شوند، چرا که هویج برای جلوگیری از سکته مغزی نقش بسیار موثری دارد.
می توان گفت که بازار خرید و فروش هویج در تمام سال فعال است و همواره از میزان سود دهی بالایی برخوردار است.
می توان گفت خرید و فروش هویج اگر بدون دخالت واسطه ها و به صورت مستقیم بین کشاورز و خریدار اصلی صورت گیرد،دارای سود بیشتری برای هر دو طرف خواهد بود.
سایت ها و اپلیکیشن های مختلفی اقدام به خرید و فروش هویج پخته می کنند. بعضی افراد ترجیح می دهند مدت کم تری در آشپزخانه بمانند.
تهیه ی هویج پخته به صورت آماده باعث صرفه جویی در وقت و هزینه می شود. همچنین از دیگر جهت، بسیاری از خواص هویج با پختن از بین نمی رود و هضم هویج پخته برای بسیاری از افراد مانند کودکان و سالمندان راحت تر است.
به همین دلیل امروزه میزان تقاضا برای خرید و فروش هویج پخته افزایش یافته است.
هویج پخته عمده
می توان گفت از نظر طب سنتی، هویج دارای طبع گرم و تر است. یک عدد هویج پخته شده در اندازه متوسط به طور تقریبی حاوی 31 کالری است.
هویج پخته مقاومت بدن را در برابر انواع بیماریهای عفونی افزایش داده و به طور معمول سموم و مواد زائد مضر را از بدن دفع میکند. از دیگر موارد استفاده ی هویج پخته، تسکین درد در هنگام شروع قاعدگی از است.
هویج نوعی سد محافظتی از بدن در مقابل انواع بیماری التهاب ها ایجاد می کند و به این ترتیب از ایجاد بعضی سلول های سرطانی،از جمله سرطان سینه جلوگیری می کند.
سلامت پوست، ناخن و مو از طریق مصرف منظم هویج انجام میدهد امکان پذیر است. همچنین هویج باعث افزایش ساخته سلولهای جدید در بدن می شود.
از آن جا که هویج مقوی معده و ملین طبع است استفاده از آن در کسانی که به سبب ضعف معده مبتلا به یبوست هستند، بسیار مناسب است.
در صورت مصرف مداوم و به اندازه از هویج پخته شاهد رفع مشکل یبوست خواهید بود.
منبع غنی از بتا کاروتن است که با پیشگیری از ایجاد مشکلات تنفسی، باعث سلامت ریه ها می شود. بسیاری از افراد بر اساس نیاز خود اقدام به تهیه ی هویج پخته به صورت عمده می کنند.
صاحبان رستوران یا اغذیه فروشی ها، بیمارستان ها و افرادی که بیشترین میزان استفاده از آن را دارند،می توانند متقاضی خرید هویج پخته به صورت عمده باشند.
مزیت تهیه ی این صیفی به صورت عمده، تمام شدن آن به قیمت کم تر و اقتصادی تر است.همچنین با تهیه ی عمده نیاز به خرید پیاپی و صرف وقت و انرژی اضافه نمی باشد.
هویج پخته فانتزی
هویج جز صیفی جات است و ارزش غذایی بالایی دارد. برخلاف برخی از سبزیجاتی که خوردن آنها به شکل خام مفید تر است، بهتر است هویج به شکل بخار پز یا آبپز مصرف شود تا مواد مغذی بیشتری از آن به بدن برسد.
هویج همچون بسیاری از میوه و سبزیجات، اگر پخته شود میزان جذب بتاکاروتن و سایر املاح آن که خاصیت ضد سرطانی دارند افزایش مییابد.
اگر هویج را به همراه اندکی روغن، بخارپز یا آب پز کنید میزان جذب ویتامینهای محلول در چربی آن، بیشتر افزایش پیدا می کند.
در بعضی افراد سیستم گوارشی قادر به هضم هویج خام به راحتی نمی باشد و می توان هویج پخته را جایگزین آن کرد.
کارشناسان علوم تغذیه دانشگاه آرکانزاس طبق مطالعات خود دریافته اند میزان مواد ضد اکسید موجود در هویج پخته حدود 34 درصد بیشتر از هویج خام است.
این مواد از طریق از بین بردن رادیکال های آزاد، بدن را محافظت می کنند و بنابراین خواص هویج پخته از آنچه که به نظر می رسد بسیار بیشتر است.
از جمله دیگر خواص هویج پخته، تقویت سیستم ایمنی بدن به دلیل دارا بودن مقدار زیادی ویتامین Cاست. همچنین این ویتامین باعث جذب بیشتر آهن شده و از بروز بسیاری از عفونت ها در بدن جلوگیری می کند.
هویج در درمان بسیاری از بیماری های داخلی و ویروسی موثر است، بعضی اوقات افرادی که مبتلا به بیماری می شود استفاده از هویج خام برای آن ها دشوار است و بهترین راه خوردن هویج به صورت پخته است.
بیشتر کودکان از مصرف هویج پخته امتناع می کنند. یکی از بهترین راهکارها تبدیل هویج به شکل های زیبای فانتزی است تا این عمل باعث تشویق اطفال به مصرف این صیفی شود.
پخش و عرضه هویج پخته
هویج را می توان نوعی از سبزیجات و صیفی جات به حساب آورد که دارای محبوبیت فراوانی در سراسر جهان است. این صیفی به صورت خام و پخته استفاده می شود.
می توان از هویج برای تهیه نواع غذا، سالاد، کیک و حتی مربا استفاده کرد.همچنین بتاکاروتن موجود در هویج موجب حفاظت از پوست در برابر انواع مشکلات مانند: جوش های صورت، چین و چروک و شفاف سازی پوست کمک می کند.
برای داشتن بدن و پوست سالم می توان هویج را به صورت خام یا پخته استفاده کرد. می توان گفت هویج حاوی مواد مغذی فراوانی است.
علاوه بر بتاکاروتن دارای ویتامین های E, C, Kو B می باشد. همچنین املاح معدنی فراوانی مانند فسفر، آهن، روی، کلسیم، پتاسیم و حاوی پروتئین ها و کربوهیدرات ها می باشد.
یکی از خواص هویج برای بدن درمان کم خونی است. آهن و روی موجود در این صیفی به این امر کمک زیادی می کنند. همچنین باعث افزایش گردش خون در بدن، کاهش فشار خون مزمن و تنظیم آن و بهبود عملکرد سیستم قلبی و عروقی نیز می شود.
هویج پخته شده به خاطر محتوای پتاسیم برای سلامتی مفید است. این ماده معدنی نقش مهمی در عملکرد ماهیچه دارد و به جلوگیری از ضعف و گرفتگی ماهیچه ،کمک می کند.
ممکن است برای بعضی افراد، هضم هویج خام دشوار باشد، هضم هویج آبپز و پخته ممکن است در سیستم روده ای آسان تر باشد. از هویج آبپز شده به عنوان غذای جانبی یا پوره کردن آنها برای غذای سالمندان و کودکان می توان استفاده کرد.
مراکز زیادی اقدام به پخش و عرضه ی هویج خام می کنند همچنین فروشگاه های خانگی زیادی در کشور وجود دارد که برای افراد پر مشغله یا شاغل که وقت و زمان کافی برای تهیه ی این صیفی پر خاصیت را ندارند، اقدام به تهیه و فروش آن می کنند.
علاوه بر این امروزه کنسرو هویج پخته نیز در فروشگاه ها موجود می باشد که دارای بسته بندی بهداشتی و سالم است.
مربای هویج 2 کیلو
هویج در برطرف کردن بسیاری از مشکلات داخلی مانند آسم و بیماری های مجاری تنفسی نقش به سزایی دارد. همچنین هویج مقاومت بدن در برابر بسیاری از عوامل بیماری زا و ویروسی را بالا می برد.
مربای هویج نیز از خواص زیادی برخوردار است. از این مربا در وعده های مختلف مانند صبحانه و عصرانه به فراوانی استفاده می شود.
برای کودکانی که مایل به مصرف هویج خام نیستند، مربای هویج می تواند یک میان وعده ی کامل برای رساندن خواص بی شمار هویج به بدن کودکان است.
تهیه مربای هویج در منزل بسیار ساده است. البته باید برای جا افتادن مربا آن را دو ساعت با شعله بسیار ملایم بپزید. در غیر این صورت روی دیوراه های قابلمه شکرک ایجاد می شود.
بهتر است که برای تهیه مربای هویج از قابلمه لعابی و قاشق چوبی استفاده کنید تا یک مربای هویج براق و شفاف داشته باشید.
بسیاری از افراد اقدام به تهیه ی مربا هویج به صورت آماده می کنند.از نظر بیشتر مردم مربا بازاری دارای طعم بهتر است و مشکلات تهیه ی مربا در خانه را ندارد.
همچنین این مربا در وزن ها و اندازه های مختلف از جمعه 2 کیلویی موجود می باشد. انواع مربا هویج با وزن ها و قیمت های متفاوت در بازار عرضه می شود.
همچنین فروشگاه های خانگی مختلفی وجود دارد که اقدام به تهیه ی این محصول در اندازه ها و طرح های مختلفی می کنند. بهتر است بر اساس نیاز و مصرف خود اقدام به تهیه ی این محصول کنید.
مربا هویج 20 گرمی
مربا هویج را می توان یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پر طرفدار در کشورمان نام برد که مانند انواع مرباها به عنوان صبحانه یا عصرانه مصرف می شود.
مربای هویج را می توان با انواع خوراکی های دیگر مانند خامه صبحانه، کره یا انواع پنکیک های مختلف سرو کرد.مربای هویج یکی از پر مصرف ترین انواع مربا در میز صبحانه ایرانی است .
این مربا رنگ و طعم بسیار خوبی دارد و تهیه کردن آن در منزل بسیار ساده است. این مربا را در فصول مختلف سال می توان تهیه کرد زیرا هویج همیشه در دسترس است.
روش های مختلفی برای تهیه مربای هویج وجود دارد می توان آن را به صورت رنده شده یا مارمالاد درست کرد و همچنین می توان مربای هویج را به صورت مجلسی،به شول های مختلف تهیه کرد.
یکی از مواد تشکیل دهنده ی اولیه و ضروری صبحانه اغلب ایرانی ها مرباست. برای تهیه مربای هویج در منزل که بسیار ساده است،باید نکاتی را رعایت کنید.
برای جا افتادن مربا لازم است آن را دو ساعت با شعله کم بپزید. در غیر این صورت روی دیواره ی ظرف شکرک مشاهده می کنید و وارد شدن این مواد به مربای شما باعث شکرک و طعم بد مربا می شود.
علاوه بر تهیه ی مربا هویج در منزل بیشتر افراد ترجیح به تهیه ی اماده ی این محصول می دهند.یکی از انواع مربا های هویج آماده،اندازه ی یک نفره 20 گرمی آن است که در اندازه های کوچک طراحی شده است.
کارخانجات زیادی اقدام به تهیه ی مربا هویج 20 گرمی می کنند. نوع بسته بندی این مربا با ظرف پلاستیکی با رویه فویل است که استفاده از آن را راحت کرده است.
همچنین تهیه ی این مربا ها بهداشتی و بدون دخالت دست است. همچنین مواد تشکیل دهنده ی آن شامل هویج رنده شده، شکر و اسید سیتریک و آب آشامیدنی است.
مربای هویج سطلی 650 گرمی ایز
می توان مربا هویج را یکی از محصولات صنعتی دانست که به صورت عمده از هویج تازه و سالم تهیه می شود. شکر موجود در مربا میوه را حفظ کرده و می توان به مدت چند ماه ان را در دمای طبیعی اتاق،که داری کرد.
ولی در صورت استفاده کم تر از شکر در تهیه مربا، توصیه می شود آن را در یخچال نگهداری کنید تا خراب نشود. مربای هویج دارای خواص زیادی بخصوص برای کودکان می باشد.
از جمله مزیت های مهم مـربا می توان به افزایش احساس گرسنگی در افرادی که اشتها ندارند اشاره کرد. زیرا باعث افزایش ترشح بزاق در دهان می شود که در نتیجه ترشحات معده را زیاد می کند که باعث احساس گرسنگی فرد می شود.
همچنین مربای هویج از نظر غذایی دارای ارزش غذایی بالا و هضم سریع می باشد. این مربا برای اشخاص ورزشکار، برای زنان باردار و افرادی که از لاغری شدید رنج می برند مورد مناسبی است.
یکی از برندهای خوشنام در زمینه تهیه ی مربا، شرکت گلشهد است که مرباهای خود را با نام تجاری «ایز» (iZ) وارد بازار کرده است. این مرباها دارای عطر و طعم مرباهای خانگی هستند و برای کسانی که میخواهند از طعم میوههای تازه لذت ببرند مورد مناسبی است.
محصولات این شرکت آسیبی به محیط زیست وارد نمی کند و شعار این شرکت: “ما دوست دار طبیعتیم و طبیعت، تأمینکننده سلامت ما” است.
از جمله محصولات پر طرفدار ایز،مربا هویج سطلی 650 گرمی است که دارای طرفداران زیادی می باشد. در تولید این مربا از هیچ ماده ی افزودنی مضر برای سلامتی و همچنین مواد دارای اسید چرب استفاده نشده است.