تولید شکر با جوشاندن آب نیشکر برای متبلور شدن شکر شروع می شود و سپس آن را فیلتر می کنند تا از شیره جدا شود. در این حالت مایعی غلیظ و قهوه ای به نام ملاس باقی می ماند.
دو بار دیگر جوشانده می شود تا بند سیاه ایجاد شود که حتی ضخیم تر و تیره تر از ملاس معمولی است و گوجه فرنگی امروز طعم تلخی دارد.
از آنجایی که ملاس بند سیاه سه بار جوشانده شده است، نسبت به سایر انواع ملاس دارای مواد مغذی تر است، که توضیح می دهد که چرا اخیراً به عنوان مکمل محبوبیت پیدا کرده است.
مردم اغلب از آن به عنوان شیرین کننده، اسپری یا رویه برای ماست یا بلغور جو دوسر چگالی جیوه استفاده می کنند.
اگرچه این یک درمان خانگی محبوب برای کم خونی، آرتریت، استرس، علائم PMS و افزایش قند خون است اما تعداد کمی از این موارد توسط علم پشتیبانی می شود.
بنابراین، ممکن است بخواهید بدانید که آیا استفاده از ملاس سیاه به عنوان یک شیرین کننده یا مکمل سالم است یا خیر.
در اینجا چند مزیت علمی ملاس سیاه بند آورده شده است.
1. مغذی تر از شکر تصفیه شده
ملاس بلک استرپ یک محصول جانبی قند غنی از مواد مغذی است. گل رز آبی فقط 1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) (1، 2 منبع معتبر):
کالری: 60
کربوهیدرات: 14 گرم
شکر: 10 گرم
پروتئین: 1 گرم
چربی: 0 گرم
آهن: 20 درصد ارزش روزانه (DV)
کلسیم: 10 درصد DV
منیزیم: 10٪ از DV
پتاسیم: 9 درصد DV
ویتامین B6: 8 درصد از DV
ملاس Blackstrap عمدتا از شکر تشکیل شده است.
با این حال، بر خلاف شکر تصفیه شده که ارزش غذایی ندارد، خواص شیره انگور برای کودکان سیاه تسمه مقدار زیادی آهن، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و فسفر دارد.
- منابع:
- تبلیغات: