در ایتالیا گونه های زیادی از درختان زیتون وجود دارد که بیش از 500 درخت زیتون ثبت شده است که از نظر ویژگی های مختلف متفاوت است و با توجه به منطقه و آب و هوا متفاوت است. میراث عظیمی که مستلزم کار و تعهد زیادی از جانب کسانی است .
روغن زیتون پرورش می دهند. فصول، آب و هوا، انگل ها می توانند بر تولید و همچنین تولید تأثیر بگذارند. به همین دلیل خلق نفت هنری است که از میدان شروع می شود و نیازمند دانش، تعهد و تلاش است.
این ثروت عظیم روغن زیتون olitalia در ایتالیا است که در نتیجه رنگ و طعم آن بسته به محل تولد تغییر می کند. ارقام باعث تولید روغن های مختلفی می شوند. روغنهای تک رقمی، روغنهایی هستند که 100 درصد از یک رقم به دست میآیند، در حالی که مخلوطها ترکیبی از انواع مختلف تک رقمی هستند.
هیچ نوع دیگری وجود ندارد که بهتر از دیگری باشد. غنای روغن به این معنی است که همه ما باید تشویق شویم تا طعمهای مختلف را امتحان کنیم و طعمهای مختلف را امتحان کنیم، درست مانند شراب، تا یاد بگیریم طعمها و احساسات را بشناسیم و از آنها نهایت استفاده را ببریم.
قیمت یک روغن زیتون فرابکر با کیفیت چقدر باید باشد؟ آیا محدوده قیمتی وجود دارد که برای مصرف کننده و تولید کننده پایدار باشد؟ چگونه بفهمیم قیمت خیلی زیاد است یا پایین؟ اینها سوالاتی است.
وقتی به خرید می رویم، ما را آزار می دهد. در مورد خرید روغن زیتون فرابکر، عوامل بیشماری دخیل هستند. آنچه مسلم است این است که اگر یک بطری روغن زیتون فرابکر با قیمت پایین و بدون تخفیف، پیشنهاد و تبلیغات به فروش برسد، می توان تصور کرد که بالاترین قیمت را پیش روی خود نداشته باشیم.
روغن زیتون فرابکر را باید در مکان های خنک و خشک و دور از منابع گرما نگهداری کرد و عادت خوبی است که همیشه در بطری را بعد از استفاده ببندید تا با هوا آلوده نشود. بهترین ماده برای نگهداری روغن بدون شک شیشه است به شرط استفاده از رنگ تیره که آن را از نور محافظت می کند.