هنگامی که بدانیم لپه ها چیست و چگونه منشأ می گیرند، می خواهیم ببینیم ویژگی های اصلی آنها چیست.
اول از همه این است که بدانیم اولین برگی که از رویان گیاه بیرون می آید چیست.
این برگ است که مسئول رشد بقیه گیاه است.
به دلیل اندازه بزرگ آن عمدتاً با سایر برگ ها متفاوت است.
معمولا یک سایز بزرگتر از بقیه است، تعداد لپه ریز ایرانی به عنوان روشی برای طبقه بندی گیاهان در شاخه علم به نام گیاه شناسی عمل می کند.
در برخی از گیاهان فانوگامیک لپه برای هضم آلبومین بود.
آلبومن چیزی نیست جز بافتی که جنین را احاطه کرده است.
پس از جوانه زدن، از آلبومین به عنوان غذای لپه یک کیلویی استفاده می شود.
این لپه ها مواد مغذی مختلفی را در بافت خود ذخیره می کنند که برای رشد گیاه استفاده می شود.
علاوه بر این، با رشد ریشه ها، تبادل مواد مغذی نه تنها با محیط، بلکه با خاک نیز افزایش می یابد.
قهرمانان نیمه عمر کوتاه تری دارند زیرا زمانی که گیاهان رشد می کنند، برگ ها مسئول به دست آوردن انرژی هستند.
این باعث می شود لپه ایرانی به مرور زمان به دلیل عدم استفاده از بین بروند.
بیایید ببینیم که عملکرد اصلی لپه ها در گیاهان فانرگام چیست.
ما می دانیم که چه ساختارهای مهمی در گیاهان وجود دارد که پس از اتمام دانه، مواد مغذی کافی را برای رشد فراهم می کند.
همچنین برای جوانه زدن گیاهان ضروری است.
یکی دیگر از وظایف اصلی لپه باقالا زرد جذب و ذخیره مواد مغذی است که در دانه ذخیره می شود تا زمانی که گیاهچه بتواند برگ های واقعی خود را تولید کند.
هنگامی که گیاه قادر به تولید برگ های واقعی خود باشد، وظیفه انجام فرآیند فتوسنتز و جذب مواد مغذی از طریق تابش خورشید را بر عهده دارد.
اینها به همراه ریشه هایی که می توانند آب را جذب کنند و بعداً آن را به شیره آب شده تبدیل می کنند، گیاه می تواند زنده بماند و رشد کند.
لپه ها برای رنگ آمیزی گیاهان مهم هستند. به لطف وجود لپه ها، کلروپلاست هایی ظاهر می شوند که با آنها توانایی انجام فتوسنتز به دست می آید.
این کلروپلاست ها هستند که رنگ سبز را به برگ ها می دهند.
تمام ساختارهای گیاهی که سبز نیستند، کلروفیل ندارند، که رنگدانه اصلی مسئول فتوسنتز است.
- منابع:
- تبلیغات: